Yaşam

14 – 20 Kasım Haftasında Mutlaka Vaktinizi Ayırıp Gitmeniz Gereken Konser ve Etkinlikler

Her hafta olduğu üzere bu hafta da ‘bu hafta sonu nereye gitsem?’ içeriğimiz sizlerle! 14-20 Kasım haftasında Okan Bayülgen’in ‘Richard’ adlı tiyatro oyunu öne çıkarken, Selda Bağcan’dan Yaşar’a birbirinden harika konserler olacak! İşte konsere mi gitsem yoksa tiyatroya mı diye düşünenlere bu haftanın en keyifli aktiflikleri…

14 Kasım – Sidikli Kasabası

nihanbora.files.wordpress.com

  • Zorlu PSM – Turkcell Platinum Sahnesi

Dünyanın kuraklıkla boğuştuğu bir devirde mesken tuvaletleri yasaklanmıştır; halkın tuvalete girmesi de özel bir şirket kontrolüyle gerçekleşmektedir. Tuvalete girmek için parası olmayanlar ise Sidikli Kasabası’na gönderilmekte ve bir daha geri dönmemektedir. Bu tuhaf “sistem”e başkaldırının başlaması ise yalnızca bir aşk kıvılcımına bakar.

14 Kasım – Lesli Karavil

  • Zorlu PSM – Touche

2017’den beri stand up’a yesyeni bir soluk getiren Lesli Karavil, bir bayan gözüyle hayatın güldürüsünü yürekle bizlere sunarken, farklı bir bakış açısı getiriyor.

15 Kasım – Tartuffe

  • Müze Gazhane

Zengin bir ailenin konutuna danışman olarak yerleşerek türlü oyunlarla meskenin idaresini yavaş yavaş ele geçirmeye çalışan sahtekâr sofu Tartuffe’ün, kendisinin ve ailenin başına açtığı işler mizahi bir lisanla anlatılıyor.

15 Kasım – Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

  • 01 Burda PGM, Adana

“Size Anlatacaklarım Var” ismini verdiği tek kişilik gösterisinde, 20 yıl evvelki Türkiye ile günümüzdeki Türkiye ortasındaki değişimleri, ünlü isimlerle başından geçen eğlenceli anılarını, YouTube çekimlerinde karşılaştığı öyküleri seyirciyle buluşturuyor.

16 Kasım – Yaşar

  • Bostancı Şov Merkezi

Yaşar, en sevilen müzikleri ile 16 Kasım akşamı Bostancı Şov Merkezi’nde sizlerle…

16 Kasım – Sefo

  • İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu

Sefo, 16 Kasım akşamı İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryum  sahnesine konuk oluyor.

17 Kasım – Boğaziçi Güldürü Kulübü: XL Açık Mikrofon

  • Muaf Kadıköy

Boğaziçi Güldürü Kulübü, yeni kuşak komedyenlerle tecrübeli komedyenlerin bir sahnede buluştuğu standup gecelerine devam ediyor! Emre Öztürk’ün sunacağı X-Large Açık Mikrofon gecesinde setler 8’er dakika.

17 Kasım – Richard

  • Zorlu PSM – Turkcell Sahnesi

2012 yılında İngiltere hükümdarı III. Richard’ın kemikleri bir otoparkta bulunur. İskeletin isimli tıp uzmanlarınca araştırılıp, kanıtlanması uzun bir vakit alacaktır. Tam o sıralarda küçük bir tiyatro topluluğu ise Shakespeare’in en kıymetli eserlerinden III. Richard oyununun provalarını yapmaktadır.

18 Kasım – Aldırma Gönül

  • Zorlu PSM – Turkcell Platinum Sahnesi

Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen müziklerinin söylendiği “Aldırma Gönül”, Ferhat Göçer’in performansıyla 18 Kasım’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

18 Kasım – Göksel

  • Dorock XL Venue Taksim

Göksel, Taksim Dorock XL Venue sahnesinde sizlerle.

19 Kasım – Selda Bağcan

  • İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu

Selda Bağcan, 19 Kasım akşamı İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryum sahnesine konuk oluyor.

19 Kasım – City Sounds Presents vol.1

  • Zorlu PSM – %100 Studio

Murat Uncuoğlu, Konuralp ve Ali Özel ile City Sounds Presents serisi birinci buluşmasını 19 Kasım akşamı Kuvvetli PSM %100 Studio’da gerçekleştiriyor!

20 Kasım – Kum Zambakları

  • Zorlu PSM – %100 Studio

“Kum Zambakları” insanlık tarihi boyunca çözülemeyen bayan erkek bağını hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir seyahate çıkarıyor.

20 Kasım – Anne

  • Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi

Oyun, birbirini tekrar eden sahnelerle bir ‘anne’nin çağdaş eril aile yapılanmasında kayboluşunu, hayatının elinden kayıp gidişini ve bunu fark etmenin yarattığı ruhsal tansiyonu bize tüm çıplaklığıyla aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu