Haber

Amedspor Başkan Yardımcısı Elaldı tutuklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Amedspor’un Başkan Yardımcısı Ömer Elaldı ve birlikte gözaltına alındığı 6 akrabasından biri tutuklandı.

Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda ‘tehdit’ iddiasıyla gözaltına alınan Elaldı ve 6 yakını, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Elaldı ve Ş.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 kişi isim kontrolü ile serbest bırakıldı.

ÖZDAĞ, AMEDSPOR’UN AÇIKLAMASINA TEPKİ VERDİ

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Elaldı ve yakınlarının gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada, operasyon ekiplerinin gösterilen amaca bağlı olmadığını söyledi.

Elaladı’nın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Amedspor’un sözlerine Twitter’dan yanıt verdiğini hatırlatan Yıldırım, “Ömer Bey, Ümit Özdağ ile ilgili bir tweet atmıştı. Tutuklanmasının onunla ilgili olduğuna inanıyoruz. Bu Amedspor’un hedeflemesinin devamı niteliğinde bir yaklaşımdır. Şimdi iki gün sonra play-off maçlarına başlıyoruz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Amedpsor ismiyle ilgili olarak size söz veriyorum. Türkiye’de liglerde Amedspor diye bir takım olmayacak” dedi. Özdağ’ın fotoğrafını sosyal medya hesabından aktaran Elaladı, “Amed diye bir ekip var mı yok mu, gelin size Diyarbakır’ı gösterelim. Tüm teşkilatınızla gelin, size bir sözümüz var. BİZ HEP SİZİZ… Bir dahaki sefere ekibimin adını andığınızda ağzınızı 7 defa toprakla yıkayın ve suyla çalkalayın, sonra ağzınıza alın AMEDİ…” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu