Yaşam

Bihter filmi ne zaman ve saat kaçta vizyona girecek? Bihter filmi ne zaman vizyona girecek? Bihter filmi vizyona girdi mi?

Bihter filmi ne zaman ve saat kaçta vizyona girecek? Sorusunun yanı sıra internette filmin vizyona girmesiyle ilgili detaylar da araştırılıyor. Bihter sineması Halid Ziya Uşaklıgil’in 1900’lü yıllarda yayımlanan Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanmıştır. Bihter filmi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bihter sineması fragmanını izlemek isteyenler sinemanın yeni fragmanını büyük bir ilgiyle izliyor. Peki Bihter filmi ne zaman ve saat kaçta vizyona girecek? Bihter filmi saat kaçta yayında olacak?

BİHTER SİNEMASI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA vizyona girecek?

Aşk-ı Memnu dizisi Bihter adıyla filme dönüştürülecek ve film Amazon Prime platformunda izleyicisiyle buluşacak. Bihter filmi 16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime platformunda izlenebilecek. Filmin yayınlanma zamanı henüz bilinmiyor. Sinemanın 16 Kasım 2023 günü gündüz saatlerinde erişilebilir olması bekleniyor.

BİHTER SİNEMA EKİBİNDE KİMLER VAR?

Merakla beklenen filmin kadrosunda Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce ile konuk oyuncular olarak Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor. Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği Bihter sinemasının yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper, senaryosunu Merve Göntem, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Cemal Okan üstleniyor.

BİHTER SİNEMASININ KONUSU NEDİR?

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisi Bihter adıyla sinemaya da çevrildi. Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Bihter filminden yeni kareler geldi. Bihter karakterinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılandı. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter, Boran Kuzum’un da Behlül rolünde yer aldığı film, bu yılın sonunda seyirciyle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu