Haber

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı sezona galibiyetle başladı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde sezonun ilk maçını evinde oynayan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kestel Belediyespor’u 3-0’lık net skorla mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Aynı zamanda kulüp başkanı olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da takımıyla izlediği müsabakayı kırmızı-siyahlı takım, rakibini 25-16, 25-14 ve 25-11’lik setlerle mağlup ederek 3-0 kazandı. Yalova 90. Yıl Spor Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Tabiat Kayar, Nihal Çalışkan, Buse Doğan, Gamze Türk, Dilara Aydın, Melis Ece Yurtsever, libero Elif Kavrar ve Zeynep Kavas’tan oluşan altılıyla voleybolseverler yoğun ilgi gösterdi. Ayşegül Külüşlü, Mehtap Öztunalı ve Livanur Kılıç da izin alan isimler arasındaydı. 63 dakika süren mücadelenin ardından rakibini yere seren Çiftlikköy Belediyespor voleybolcuları, karşılaşmanın ardından genç sporcularla galibiyet pozu verdi.

Sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirten Çiftlikköy Belediyespor Baş Antrenörü Kurtuluş Kantar Turhan, grupta kolay bir maç olmadığını belirterek, “Kazanarak başladığımız için mutluyuz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Yalova derbisinde iyi bir takımla oynayacağız, galibiyet için sonuna kadar mücadele edeceğiz.” “Vereceğiz” dedi.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Müdürü Metehan Karadeniz, sezona iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bu galibiyeti, her zaman yanımızda olan Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve kulüp başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a takdim ediyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz 1.Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. – YALOVA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu