Haber

‘Exorcism’ Uzmanları: Bilim Adamı Olarak Hizmet Ettiler!

Antalya’da Güray A. isimli vatandaş kendisini biyoenerji uzmanı olarak tanıtarak seans başı bin liraya ‘çıkarma hizmeti’ veriyor.

“WhatsApp’tan bilgileri kaldır”

BirGün’den Mustafa Kömüş’ün haberine göre ; Güray A. öncelikle okuldan atılacak kişinin adı, soyadı, doğum yılı ve boyunun WhatsApp üzerinden kendisine iletilmesini istedi. O durumda bir cin olup olmadığını anlayabileceğini söyledi. İçinde cin varsa her seans için bin lira aldığını belirten Güray A. Bunun altında değil” söz konusu.

Güray A. dini olarak “ Hastalıklardan ve kötülüklerden korunmak veya kurtulmak için dua etmek ve üflemek“” anlamına gelen rukye işlemini de kendisinin yaptığını söyledi. Bu süreçte Güray A., cin olan kişinin tavuk ve yumurta yiyemeyeceğini söyledi. Bazıları yeterince güçlü değil. Gücümüz yeter. İçinde bir varlık varsa onunla konuşuruz. 1 saat de sürebilir, 3 saat de sürebilir. İçinde herhangi bir varlık yoksa ve bioenerji ile hastalık giderilirse seans 350 lira oluyor.” sözlerini kullandı.

Güray A.’nın internet sitesinde şu sözler yer alıyor: En İyi Cin Eğitmeni; İşini dürüstçe yapan iyi niyetli bir hoca olduğunu söylemek gerekiyor. Hiçbir art amacı olmayan ve insanları aldatma amacı gütmeyen, tek arzusu insanlara yani ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olan hocalarımız da elbette en iyi şeytanları ortaya çıkaran öğretmenler sınıfına dahildir.

lisansı yok

Kepez Belediyesi kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre Güray A.’nın işletme ruhsatı bulunmuyor.

Facebook sayfasında kendisini bilim insanı, metafizik ve biyoenerji uzmanı olarak tanıtan Güray A., cin ekstraksiyonu dışında biyoenerji ile hastalıklara çözüm bulduğunu söylüyor.

Güray A.’nın ‘ şifa buldun‘ dediği hastalıklardan bazıları şöyle: bel fıtığı, boyun fıtığı, migren, zihinsel baş ağrıları, yüksek tansiyon, kısmi felç, epilepsi (epilepsi), diyabet, kalp hastalıkları, KOAH ve egzama.

‘7 günde kesin çözüm’

Bir diğer dolandırıcı da İstanbullu. 7 günde en ağır nöbetten bile kurtaracağını söyleyen cinci hoca seans başı 150 TL istiyor. Yüz yüze görüşmeleri kabul etmediğini söyleyen Ahmet isimli din adamı uzaktan hizmet verdiğini söylüyor. Cinci, internet sitesinde şu bilgileri veriyor: Cin denen bu âlemde yaşayan varlıklar vardır. Maalesef nefsine yenik düşen insanlar, bu cinlerden yararlanarak, özel ve iş hayatlarında cezbedemedikleri, rakip gördükleri kimselere sihir yapmakta ve büyü yaptırmaktadırlar. Bakımlarını yaparak Allah’ın izniyle sorunlarınızın sebebini tespit etmek ve bilimsel havalandırma çalışmaları yaparak gidermek için doğru adrestesiniz.

Profesör Cinci çalışmalarını şöyle anlatıyor: Benden destek almak için başvuran kişiler öncelikle bağlantı tekniği ile tedavi edilir. Cinlerle temas kurmak kesinlikle yasaktır. Yapmış olduğum bakım sonucunda kişinin büyü yapıp yapmadığı, iblislerin musallat olup olmadığı veya büyü yapılmışsa büyünün türü belirlenir. Bakım sonucunda yapılan büyünün türü belirlendikten sonra cadı-cinlerin musallat olduğu kişiler 2 gece uzaktan tarafımdan yapılacak atama ile manevi-ruhsal arınma ve tedavi sürecine tabi tutulur. . Büyü yapılan kişinin evinde taşıması ve suya atılıp makul bir süre içilmesi için bilimsel hava ve vefk yazıları tarafımca hazırlanmıştır. Hazırladığım havas yazı çalışmaları ve vefkler farklı zarflara konuluyor. Başvuru formu zarfların üzerine detaylı bir şekilde yazılır ve alıcıya teslim edilmek üzere kargo görevlisine teslim edilir. Tüm bu işlemlerin tamamlanıp kargoya verilmesi maksimum 3-4 iş günü sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu