Haber

Fatih Altaylı, Buket Aydın ile Özgür Demirtaş Arasındaki Kredi Kartı Tartışmasına Karıştı!

Özgür Demirtaş ve Buket Aydın’ın ortasında geçtiğimiz günlerde Twitter’da yaşanan kredi kartı polemiğine Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, kendisine kredi kartı da verildiğini söyledi.

Kaynak:https://www.haberet.com/gundem/ozgur-…

Ülkenin en tanınmış ekonomistlerinden ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özgür Demirtaş, Twitter hesabından ünlü tatil bölgesi Mikonos’tan bir parti fotoğrafı paylaştı.

Bu paylaşımı gören gazeteci Buket Aydın, Demirtaş’ın paylaşımını alıntılayarak, “Sanırım Çeşme’ye hiç gitmemiş” dedi.

Özgür Demirtaş, Buket Aydın’a “Kredi kartım bana ait” yanıtını verince ortalık çok karıştı.

Fatih Altaylı, Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasındaki kredi kartı meselesine de değindi. Altaylı, “Birçok yöneticide var. Ayıp ya da suç değil. Ben sadece kendi adıma böyle bir şey yapmadım.” söz konusu.

Altaylı, ‘Yanlış hatırlamıyorsam hayatımda hiç şirket kredi kartı kullanmadım; Doğan Grubu’nda yönetici olduğumda ‘Sana kredi kartı vereceğiz’ dediler, ben de teşekkür ettim ama istemedim. ‘Neden istemiyorsun?’ Kendi kartlarım var, kendi param var dediler. Şirket adına harcama yapmam gerekirse faturayı alıp size getiririm. Çünkü yemek yedin, ‘kiminle yedin, neden yedin’ sorularını yanıtlamayı düşünürdüm. Daha sonra Ciner Grubu’nda Sabah gazetesinde yazarken bana kredi kartı verdiler. 3-5 gün cebimde kaldı, kullanmayacağım için iade ettim. Hiç kullanmadım. Habertürk gazetesi çıktığında böyle bir kredi kartı almadım.’ ifadeleri kullandı.

Buket Aydın da Fatih Altaylı’nın açıklamasına, “Benim de anlatmak istediğim buydu. Kendisine kart verildiğini ancak kullanmadığını, kullananların olduğunu ve kullanmasının ayıp olmadığını belirtiyor. .” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu