Yaşam

Güney Kore Tarihinin En İğrenç Suçlarını İşleyen Yamyam Seri Katili Yoo Young-chul’un Sarsıcı Hikayesi

Güney Kore tarihinin en cani seri katili, güvenli yaşamın simgesi haline gelen Yoo Young-chul’un hikayesi iliklerinize kadar ürpertecek! Tıpkı yamyam Yoo Young-chul’un bugün idam edilmeyi beklemesi gibi!

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=le_nT…

Gördüğünüz kişinin adı Yoo Young-chul ve o Kore’nin en korkulan seri katillerinden biridir. “Yağmurluk Katili” olarak bilinen katil hakkında bir de Netflix belgeseli var.

1970 doğumlu Yoo, çocukluğundan beri hırsızlık ve tecavüz gibi birçok suçtan sayısız kez hapse atılmıştı. Yoo’nun kabahatleri yıllar geçtikçe daha da acımasız hale geldi ve 2003’te canice öldürmeye başladı.

Başlangıçta Kore’deki zenginleri hedef alan Yoo, kurbanlarını kendi tasarımı bir baltayla acımasızca öldürüyordu!

Kore’nin ve kendi zorluklarını zenginlerin varlığıyla ilişkilendiren Yoo, özellikle varlıklı mahallelerdeki yaşlıların konutlarına saldırdı ve birçok yaşlıyı evlerinde katletti. Hatalarını bir soygun teşebbüsü olarak göstermeye çalışan katil, birçok delil bırakmasına rağmen aslında polis tarafından yakalanmadı.

Bu hatalardan en vahimi, içinde bebek olan bir evi yakarak uzaktan seyretmesiydi!

Yoo, rutin baskınlarından biri sırasında evde bir bebek olduğunu fark etti. Elini kesip aynı zamanda DNA izi bırakan Yoo, bebek meskenindeyken panikleyip elini yaktı! Şanslı evdeki tüm deliller ve cesetler yakılmasına rağmen bebeğe zarar verilmedi ve kurtarıldı. Ancak bu olay, Yoo’nun ne kadar insanlık dışı olduğunun bir kanıtıydı.

Bıraktığı izler nedeniyle medyanın dikkatini çekerek paniğe kapılan Yoo, bu sefer hedefini yoksul ve kimsesiz seks işçilerine çevirdi!

Yoo, polis kıyafeti giyerek önce seks işçilerinin paralarına el koymaya başladı. Daha sonra aşık olduğu seks işçisi tarafından reddedilen Yoo, hanımlarla dalga geçerek onlara nişan almaya başladı!

Seks ekibini hedef aldığı sürece yeterince zalimleşen Yoo, insan eti yemeye de başladı!

Önce bir seks işçisini evine davet eder ve onları öldürdükten sonra gömebilmek için parçalara ayırırdı! Başlarını kesip kanlarını dökerek işe başlayan Yoo, daha sonra kurbanlarını kesip bir üniversitenin arkasındaki ormana gömecekti! Ayrıca kurbanlarının bazı organlarını pişirip yediğini de iddia etti.

Yoo kurbanlarını gömdüğü yerleri plastik şişelerle işaretlerdi!

Bunu yapmasının nedeni daha sonra bu türbeleri ziyarete gelmemesiydi. Yeni birini öldürdüğünde tekrar toprağı kazmak istemiyordu!

Yoo’nun işlediği suçların fark edilmesini sağlayan seks işçilerinin çalıştığı işyerinin sahibiydi!

Yoo çok iyi bir planlamacı değildi. Kadınları ararken aynı telefonu kullanıyordu ve bunu öldürdüğü kurbanlardan birinin telefonundan yapıyordu! Bu yöntemi fark eden mekan sahibi polise başvurarak Yoo’nun yakalanmasını sağladı.

Polisin Yoo için kurduğu ilk tuzak başarısız olmuştu!

Yoo, her zamanki tekniğiyle bir seks işçisini telefonla görüşmeye davet etmişti. Yoo son anda toplantıyı iptal edince Yoo’yu yakalamak için tüm hazırlıklar yapıldı. Daha sonra, bunun kızın çok uzun olmasından kaynaklandığını söyledi. Kadın düşmanı ve kontrol manyağı Yoo, uzun boylu bir kız görünce korkmuştu!

Yoo’nun alışkanlıklarını ve tavırlarını doğru anlayan polis, bu sefer mükemmel bir tuzak kurdu. Yoo sonunda yakalandı, kaçması sadece birkaç saat sürdü.

Epilepsi hastası olan Yoo, nöbet geçiriyormuş gibi yaparak polislerin dikkatini dağıttı! Bu fırsatı değerlendiren Yoo kaçtı ve konuttaki delilleri yok etmeye çalıştı. Bir sonraki yakalanması 12 saat sonra olacaktı.

Yakalanmasının ardından 26 kişiyi öldürdüğünü ve pek çoğunun organlarını yediğini itiraf eden Yoo, idam cezasına çarptırıldı.

Ayrıca ülkede idam cezasının hala devam etmesinin sebebinin kendisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yoo Young-chul bugün hâlâ hapiste, mahkum edildiği idam cezasının infazını bekliyor. Yakalanmış olmasına rağmen toplumda bıraktığı endişe ve izler ilk günkü kadar taze!

solhan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu