Haber

Hakkari’de çocuklara kahvaltı etkinliği düzenlendi

Hakkari Vali Yardımcısı Furkan Berber, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir, geleceğimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bu konuda anne ve babalara çok önemli görevler düşüyor.”

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) uygulamasının Okul Destek Projesi’nden yararlanan çocuklar için kahvaltı etkinliği düzenledi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Okul Destek Projesi koordinasyonunda, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) uygulamasından yararlanan çocuklara yönelik başlatılan faaliyetler çerçevesinde çocukların okul dışı imkânlardan yararlanmaları teşvik ediliyor. -Çocukları sadece maddi olarak değil akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de destekleyerek okul zamanı. çocukların bu etkinliklere katılımını sağlamayı amaçlamaktadır.

Vali Yardımcısı Furkan Berber, kahvaltı etkinliğinin çocukların okul dışındaki zamanlarını değerlendirmeleri ve yeteneklerini keşfetmeleri açısından önemli olduğunu belirterek, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir, geleceğimizi iyi yetiştirmeliyiz. Anneler ve Bu konuda babalara çok önemli görevler düşüyor.”

İl Müdürü Salih Kaya, “Aile Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Okul Destek Projesi’nde 2017 yılından bu yana ilimizde 5-12. sınıflar arasında öğrenim gören 351 çocuğa sadece maddi manevi destek vererek çeşitli etkinliklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ama aynı zamanda akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de.” “Yapacağız” dedi. – HAKKARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu