İş

ING Türkiye, KOBİ’ler ve Şahıs Şirketlerine Dijital Başvuru Kolaylığı Sağlıyor

ING Türkiye, KOBİ’lerin ve bireysel işletmelerin şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital kanallardan ING KOBİ Hızlı POS başvurusu yapmasını kolaylaştırıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre ING Türkiye, dijital liderlik hedefiyle ilerleyen ve hayatlarını kolaylaştıracak KOBİ bankacılığı alanında müşterilerine dijital ve esnek çözümler sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda işletmeler, ING KOBİ Hızlı POS sayesinde işlerinden vazgeçmeden ING Taşınabilir veya İnternet Şubesi üzerinden kolayca başvurarak ING üye işyeri olabilmekte ve belgelerini onaylayarak şubeye gitmeden başvurularını tamamlayabilmektedir. dijital ortamda.

ING müşterisi olsun ya da olmasın vergi levhası bulunan tüm gerçek kişi firmalar dijital kanallardan ING KOBİ Hızlı POS’a başvurabilir.

İşletmeler ING Mobil uygulamasını yükleyerek uygulamaya giriş yapmadan “Kurumsal Mobil” bölümünden başvuru yapabilirler.

ING KOBİ Hızlı POS’a ING Mobil veya internet şubesi üzerinden başvuran işletme sahipleri, ilk 6 ay 10 bin TL’ye varan yüzde 0,59 avantajlı üye işyeri fiyatından koşulsuz yararlanabiliyor. Üstelik POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti bedeli ödemez.

Avantajlı üye işyeri fiyatından yararlanmaya devam etmek için takip eden her ay ING İş Bankası Kartı’ndan aylık 1.000 TL harcamak yeterlidir.

“KOBİ bankacılığında dijital ve danışmanlık hizmetlerinin gücünü birleştiriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Hukuk Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, müşterilerine yenilikçi çözümler sunmayı ve ihtiyaç duydukları her noktada onlara destek olmayı öncelikleri olarak belirlediklerini belirterek şunları söyledi:

“KOBİ bankacılığında dijital ve danışmanlık hizmetlerinin gücünü birleştirerek müşterilerimizin ticari hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. KOBİ’lerimizin dijitalleşme yolculuklarında yanlarında olmaya, hız ve esneklik ihtiyaçlarına cevap vermeye öncelik veriyoruz. ING KOBİ Dijital ile müşterilerimize hızlı, ucuz ve erişilebilir bir bankacılık deneyimi sunuyoruz.ING KOBİ Dijital dünyasında yer alan işletmeler hem zamandan tasarruf ediyor hem de iş yerlerinden ayrılmadan tamamen dijital ve anında hizmet alarak işlerini büyütme fırsatı yakalıyor. “

Öcal Ağar, ING KOBİ Dijital dünyasında işletme sahiplerine sadece dijital kanallar üzerinden sundukları ürün ve fırsatların yer aldığı avantajlı bir dünya sunduklarını belirtti. “Her geçen gün yelpazemizi genişletiyoruz. Bu kapsamda ING KOBİ Fast POS’u dijital kanallarımıza entegre etmek attığımız değerli adımlardan biridir. Bu entegrasyon ile KOBİ’ler ING KOBİ Fast POS’a sahip olarak avantajlardan yararlanmaya başlayabilirler.” Şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital kanallardan POS.” sözlerini kullandı.

yenisarbademli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu