Haber

İzmir’de darbeci güç kullanan polis ve korucu açığa alındı

İzmir Valiliği, Çiğli ilçesinde asayişten kaçanlara yönelik müdahalede “dürtüsel güç kullandığı” tespit edilen polis memuru ile market ve mahalle bekçisi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Çiğli’de dün saat 23.00 sıralarında asayiş operasyonu sırasında plakasız motosiklete binen iki şüphelinin kaçtığı, sürücünün ise cebinden çıkardığı maddeyi vermeye çalıştığı belirtildi. diğer şüphelinin cebine.

Açıklamada, olay yerinde yapılan incelemede 6 adet sentetik narkotik hap ele geçirildiği, şüphelilerin kovalamaca sonucu yakalandığı, sürücü SE’nin (23) ise “uyuşturucu kullanmak veya kullanmak” suçundan sabıkasının tespit edildiği bildirildi. uyarıcılar”.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Olayla ilgili bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, uygulama noktasından kaçan şüphelilerden İngiltere’nin gözaltına alınması sırasında polis memuru HG ile market ve mahalle bekçisi SD’nin dürtüsel güç kullandığı görüldü. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.” “her iki memur da açığa alındı.” (HABER MERKEZİ)

haber-silvan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu