Haber

Kocaeli’de Halı Fabrikası Sahibinin Cinayetiyle İlgili 7 Kişi Adliyeye Gönderildi

KOCAELİ’de 4 gün önce ortadan kaybolan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör’ün (55) öldürülmesiyle ilgili olarak lise arkadaşı İE’nin (55) aralarında bulunduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. polis soruşturması sırasında öldürüldüğü belirtildi. Şüphelilerin Nurhan Ör’ü önceden öldürmeyi planladıkları, asit, tulum ve temizlik malzemeleri gibi ürünler sağlayarak cesedi yok etmek için hazırlık yaptıkları belirlendi.

Körfez ilçesine bağlı Hereke Agah Ateş Mahallesi’nde halı fabrikası sahibi olan ve şehrin tanınmış iş adamlarından Nurhan Ör, 4 gün önce evine gitmeyip telefonuyla polise kayıp başvurusunda bulundu. numarasına ulaşılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ör’ün içinde kan izleri bulunan otomobilini Gebze ilçesinde boş bir arazide buldu. Nurhan Ör’ün cinayet mağduru olabileceğini değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahsın son görüştüğü şahısları incelemeye aldı. Nurhan Ör’ün lise yıllarında sınıf arkadaşı olan İE ile görüşmek için İstanbul Sultangazi’de bir otomobil bayisine gittiği ve eserlerin burada kaldırıldığı belirlendi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, Nurhan Ör ile arkadaşı İE arasında ticari ilişki olduğunu belirledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, kendisiyle birlikte hareket ettikleri tespit edilen İE ve AT (56), CA (56), BT (29), NT (61), ED (33) ve FG’yi (36) gözaltına aldı. Şüphelilerden biri sorgu sırasında Ör’ü öldürdüklerini itiraf etti.

DÖVDÜLER, HALILARA SARDILAR VE TAŞINDILAR.

Ekipler, Nurhan Ör’ün kaybolduğu tarihlerde 7 şüphelinin hareketlerini inceleyerek yaklaşık bin saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Şüphelilerden İE’nin, iş adamı Nurhan Ör’ü görüşmek üzere otomobil bayisine davet ettiği, burada hesabındaki paraya el koymak isteyen şüphelilerin, kendisini feci şekilde dövdüğü, halıya sarıp arabaya bindirdiği belirlendi. lüks bir otomobilin bagajına bindirerek Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki bir çiftlik evine götürdü. .

CESET BULUNAMADI

Ekipler, işçinin otomobilin bagajında ​​çiftlik evine getirilirken hayatını kaybetmiş olma ihtimalini değerlendirdi ancak cesedi bulamadı. Polis, şüphelilerin cesedi asitle tahrip ettiğini belirledi. Şüphelilerin daha önce asit, tulum ve temizlik malzemesi gibi malzemeleri satın alarak çiftlik evinde hazırladığı belirlendi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

evcilerhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu