Teknoloji

Motorola Edge 40 Pro Tasarımı Sızdı

Yeni modelleriyle akıllı telefon segmentinde iddialı bir konuma ulaşmaya çalışan Motorola, bu yıl da birçok cihazla karşımıza çıkacak. Bunlardan muhtemelen en çok bekleneni yeni amiral gemisi olacak. Motorola Kenar 40 Pro.

Geçtiğimiz aralık ayında tanıtılan Moto X40’ın yerini alması beklenen telefondan yeni bilgiler geldi. Kesimden güvenli sızıntı yapmasıyla bilinir Evan Blass telefonun sızan görüntülerini paylaştı. Görseller bize yeni amiral gemisinin nasıl görüneceğini gösteriyor.

Edge 40 Pro, X40’a benzer bir tasarımla gelebilir

Sızdırılan görsellere göre selefi Edge 40 Pro X40 ile neredeyse aynı sahip olacak Delikli ekran tasarımı ve arkadaki üçlü kamera kurulumu öne çıkan özellikler.

Ayrıca, telefon mavi ve siyah Renk seçenekleri ile gelecek bilgiler ortada. Öte yandan kavisli bir ekranla geleceği görülen Edge 40 Pro’nun suya dayanıklı olacağı aktarılıyor.

Edge 40 Pro’da hangi özellikleri bekliyoruz?

Markanın en yeni amiral gemisi olacak Edge 40 Pro hakkında şimdiye kadar bildiklerimize bir göz atalım. Ortaya çıkan bilgilere göre telefon 6,7 inç kavisli kenarlı OLED ekrana sahipgelecek. FHD+ çözünürlük ve 165 Hz yenileme hızıtelefonda da olacak

İşlemci tarafında ise cihaz Aslanağzı 8 Nesil 2Bununla birlikte gelerek oldukça iddialı olabileceği söyleniyor. 12 GB’a kadarLPDDR5 RAM ve 512 GB’a kadarYaklaşan UFS 4.0 depolamaya ek olarak, 125 W hızlı şarj standı 4.600 mAh Bataryayı Edge 40 Pro’da da görebiliriz. Telefonun kutusundan Android 13 tabanlı MyUX UI ile çıkmasının beklendiğini de ekleyelim.

kamera tarafında 60 MP Telefonda tartışma yaratan bir selfie kamerasının olabileceği bildiriliyor. Eğer arkasında 50 MP ana, 50 ultra geniş ve 12 MP telefoto Kamerayı görebiliriz. Son olarak cihazın Avrupa’da beklenen fiyatı belli oldu. 849 avroBunu ekleyelim.

haber-kilimli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu