Haber

Şehit Çakıroğlu’nun babasından Akşener’e zehirli sözler

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Becerikli Çakıroğlu, İstanbul milletvekili adayı Seyithan İzsiz’in Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katili PKK üyesi Nurullah Semo’ya burs vermesine ve Semo’nun bir akrabasının düğününe katılmasına sert tepki gösterdi. Semo’nun. YETER Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Musavat Dervişoğlu’na, “Vay halime!” Acılı baba Çakıroğlu, “Oğlumun kanını kaça sattınız?” diye sordu.

İP’den İstanbul 3’üncü ilçe 2’nci olağan milletvekili adayı Seyithan İzsiz’in, ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katili PKK’lı Nurullah Semo’ya burs verdiği iddia edilmiş, nikahına katıldığı ortaya çıkmıştı. katil Semo’nun yakınları. . Konuyla ilgili ilk kez konuşan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Yetenekli Çakıroğlu, oğlunun katiline burs veren birinin milletvekili adayı olarak atanmasına adeta isyan etti.
İdeal Ocaklar İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına gurur vesilesiyle davet edilen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Yetenekli Çakıroğlu, GÜZEL Partisi 2’nci olağan milletvekili adayı Seyithan İzsiz ve Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu. PKK’lı katil Nurullah Semo’ya burs verilmesi ve katil Semo’nun yakınlarının düğününe katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kederli baba Fuat Mahir Çakıroğlu, iftar öncesi Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kabrini ziyaret ettiğini belirterek, şunları söyledi: “İP İstanbul 3. bölge 2. sıra milletvekili adayı Seyithan İzsiz isimli adam, oğlumu katleden Fırat’ın katiline burs veriyor. Buradaki iyi partiye sesleniyorum. Meral Hanım’a sesleniyorum. Biz bu vatan için şehitler veriyoruz. Bir PKK’lıdan, bir HDP’liden (milletvekilliği için) ne aldınız? Oğlumu sattın!”dedi.

“NİHAİ OLACAKSINIZ”

Konuşma yaparken son derece duygulandığı gözlemlenen Fuat Yetenekli Çakıroğlu, İP Meclis Küme Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na da tepki göstererek şu ifadeleri kullandı; “Fırat’ı mezara birlikte koyduk. Sen nasıl bir insansın, bu insanları nasıl kabul ediyorsun? Milliyetçi ve idealist olduğumuzu söyleyerek geçiminizi sağlıyorsunuz. Buradan İYİ Parti’deki çocuklarıma sesleniyorum. Karşı çıkacaklar, biliyorum. Atatürk’le, ülkücülükle, milliyetçilikle alakaları yok! CHP de buna dahildir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu