Haber

Türkiye İşçi Partisi, Hopa’da parti binası ve seçim bürosunu açtı

UĞUR İSTANBULU

Türkiye İşçi Partisi, Artvin Hopa’da parti binası ve seçim bürosunu açtı. Hopa ilçe binasında açıklama yapan Türkiye İşçi Partisi Artvin Milletvekili adayı Timur Şimşek, “Bugün çok güzel bir gün ve mutluyum ve bu bizim için bir milat. Artık istiyoruz. daha çok çalışmak, daha çok heyecanla mücadele etmek, ülke genelinde gücü belirlerken muhalefette olmak, aynı zamanda yerelde de daha çok söz sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Artvin Hopa’da parti binası ve seçim bürosunu açan Türkiye İşçi Partisi, Emek ve Özgürlük bloğu ile milletvekilliği seçimlerine katılıyor ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor.

“2018 YILINA İKİ KİŞİYLE BAŞLADIK, HOPA’DA 1 MAYIS’A 5 KİŞİYLE KATILDIK”

Açılışta konuşan Türkiye İşçi Partisi Artvin Milletvekili adayı Timur Şimşek şunları söyledi:

“Türkiye Personel Partisi olarak 2018 yılında arkadaşlarımızla Hopa’da başladık. Türkiye İşçi Partisi’nin ilçe teşkilatlarını kurmaya o dönemde iki kişi ile başladık ve 1 Mayıs’ta 5 kişi ile Hopa’ya gittik. O zamanlar biraz yalnız ve ötekileştirilmiştik, o yüzden buradaki arkadaşlar yeni bir alternatif yaratmak için bu çabayı başlattık ve her gün üzerine koyarak Serkan hocamız ve diğer arkadaşlarla birlikte güçlendik. Her geçen gün biraz daha büyüyerek çaba sarf ediyoruz. 2018’den beri bu parti binasını açmak istiyorduk ama olmadı. “Bugün çok güzel bir gün, memnunum ve bu bizim için bir dönüm noktası. Artık daha çok çalışmak, daha çok çalışmak, daha şevkle yürümek, ülke genelinde gücü belirlerken muhalefette olmak, yerelde de söz sahibi olmak istiyoruz. İstiyoruz ve bunun için çabalamaya devam edeceğiz, teşekkür ederim.”

Parti binasının açılışının ardından Türkiye Personel Partisi katılımcıları ve milletvekili adayı Timur Şimşek, Hopa esnafını ziyaret etti.

Kaynak: ANKA / Siyaset

guzelyurthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu