Teknoloji

Escape From Tarkov, hilecilerin geçmesine izin vermek istemiyor

 
Battlestate Games tarafından geliştirilen hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Escape From Tarkov, hilecilerin geçmesine izin vermek istemiyor. Hilecilerin arttığı her online oyunda olduğu gibi Escape From Tarkov da uzun süredir hilecilerle başı belada. FPS türüne yeni bir dokunuş getirdiği için çıktığı andan itibaren mutlaka bir oyuncu kitlesine sahip olan bu yapım 2017 yılında çıkış yapmıştı.
 
Escape From Tarkov’da hilelerden kaçınılabilir mi?
 
 
 
Battlestate Games ekibinde yer alan COO, hile konusu hakkında detaylı bilgi vermek için Reddit platformunu kullandı. Reddit’te şu ifadeler kullanıldı: “bBr hileleri çıktığında oyuncular bizim umursamadığımızı sanıyorlar. Ama öyle değil. Hileciler genellikle dalga dalga gelir. Biz her zaman tetikteyiz ve bunları önlemek için çeşitli hamleler yapıyoruz. Bu kapsamda Battleye adlı hile programımızı güncellemeye çalışıyoruz ve geliştirmeye devam ediyoruz.”
 
Bunlara ek olarak ekibin COO’su, Battleye adlı hile programını geçtiğimiz hafta 4 kez güncellediklerini ve hilelerle etkin bir şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını belirtti. Bu açıklamalar oyuncular tarafından pek hoş karşılanmadı. Oyuncular, oyunda binlerce hileci olduğunu ve bu durumun biraz gözden kaçtığını belirtiyor.

camolukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu