Teknoloji

Hiçbir Şey Telefon (1) Türkiye’ye Geliyor

Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in tüm dünyada tasarımıyla dikkat çeken akıllı telefon modeli Nothing Phone (1), Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkiye’de Evofone’un resmi distribütörlüğü ile satışa çıkacak olan Nothing Phone (1), şeffaf arka kapak tasarımı başta olmak üzere teknik özellikleri ve performansıyla akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirecek.

İŞLENMİŞ BİR TASARIM

Sade tasarımını benzersiz dokunuşlarla şekillendiren Nothing Phone (1)’un simetrik ve alüminyum çerçeveleri telefona şıklık, hafiflik ve dayanıklılık katıyor. Glyph Arayüzü ile kendi çizgisini koruyan arka yüzündeki benzersiz ışık desenleri sayesinde kimin aradığını, uygulama bildirimlerini, şarj durumunu ve daha fazlasını göstererek telefonla eğlenceli bir kullanım sunuyor.

1 milyar renge sahip 6.55” OLED ekranıyla her renk tonunu güçlü bir şekilde gerçekçi gösteren telefon, HDR10+ ile her sahne için ayarlanan daha güçlü renkler ve daha derin kontrastlar sunacak. Karşı konulamaz derecede hassas etkileşimler için uyarlanabilir 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme oranı ile akıcı bir ekran deneyimi yaşayacaksınız.

Android 13 tabanlı Nothing OS 1.5 arayüzüne sahip olan telefon, kullanıcılara en akıcı ve güvenilir arayüz deneyimini sunarken, üçüncü parti uygulamalarla zahmetsiz entegrasyon ile benzersiz bir kullanım sağlıyor.

Çift kamera dizilimi ile tam gerçekçilik yakalamanın yanı sıra harika sabit görüntüler çekebileceğiniz telefonda sahne algılama gibi akıllı özellikler dışında 4 cm mesafeye kadar makro çekimler yapmak da mümkün olacak. 4K çözünürlükle 60 fps’de kristal netliğinde ve akıcı görüntüler çekebilirsiniz ve Nothing Phone (1) canlı HDR, gerçekçi vurgular ve gölgeler sunar.

Snapdragon™ 778G+ yonga seti ile çalışan Nothing Phone (1), 4500 mAh pil ile her şarjda 18 saat kullanım sunacak ve yalnızca 30 dakikada %50 şarj ile kullanıcıların endişelenmesine gerek kalmayacak. pil.

Türkiye’de 1 Haziran’da beyaz ve siyah seçenekleriyle satışa çıkacak olan Nothing Phone (1), ilk hafta Vodafone’a özel mağazalarında, ardından 5 Haziran’da Evofone.com’da ve tüm online yetkili mağazalarda kullanıcılarla buluşacak. Evofone, Nothing markasını Türkiye’ye getirmeyi kutlamak için Nothin Phone (1) alan herkese bir telefon kılıfı hediye ediyor. Ayrıca sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken Nothing markasının Kulak (çubuk) kulaklık modeli ve Nothing markalı aksesuarları da Evofone garantisi ile Türkiye’de satışa sunulacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu