Haber

İdo Tatlıses’in Eşi Yasemin Şefkatli, İstanbul İçin Deprem Uyarısı Yapan Naci Görür’e Tepki Gösterdi!

Kahramanmaraş depreminin ardından birçok uzman programlarda vatandaşları deprem hakkında bilgilendiriyor. Bu uzmanlardan biri olan ünlü jeolog Naci Görür, İstanbul depreminin yakında olacağı konusunda herkesi uyarıyor. İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli de sosyal medya hesabından Naci Görür’e tepki gösterdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta geçtiğimiz haftalarda 11 ili etkileyen iki deprem meydana geldi.

Sadece Kahramanmaraş’ta değil; Hatay, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Diyarbakır, Kilis ve daha birçok yerde büyük yıkımlar yaşandı.

Bu iki büyük depremden kısa bir süre sonra 20 Şubat’ta Hatay’ın Defne ilçesinde 6,4 büyüklüğünde, ardından Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kahramanmaraş depreminin hemen ardından Hatay’da büyük bir deprem olacağını söyleyen Naci Görür yeniden gündeme geldi.

Tabiat Rutkay, ilk günlerden itibaren olası İstanbul depremi konusunda vatandaşları uyaran uzman ünlü oyuncuya tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli de “Hatay onun enerjisini tüketti; İstanbul için zaman daralıyor, hazırlıklı olmazsak ülkemiz için yıkım olur uyarısına tepki gösteren isimlerden biri oldu.

Şefkatli Naci Görür, “Nasıl hazırlanalım, onu da söyle öğretmenim. Bizim ilme ve bilime saygımız sonsuz ama korkudan başka hazırlığımız yok. Eller, psikoloji alt üst olurken.” yanıtını verdi.

İşte o yazı;

dernekpazariajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu